23948sdkhjf

Bog om arbejdsmiljø i ny udgave

Den tredje udgave af ”Arbejdsmiljø i dansk byggeri” stiller skarpt på, hvordan arbejdsmiljøet udvikles, samtidig med at ledelses- og produktionsprincipperne fra Lean Construction anvendes.
Den enestående bog om arbejdsmiljøet i byggebranchen, ”Arbejdsmiljø i dansk byggeri”, har fået en endnu større udbredelse end forventet.

Derfor er udgivelsen af den tredje, reviderede udgave af bogen blevet fremskyndet, og det har givet anledning til at sætte fokus på arbejdsmiljøets nye placering i branchens virksomheder. Arbejdsmiljøet forbindes nemlig nu med ledelse og planlægning i alle byggefaser.

- Partnering og Lean Construction er varme begreber, der i øjeblikket bliver afprøvet og udviklet. Branchens mange aktører har ofte henvist til behovet for udvikling af arbejdsmiljøet, når man vil planlægge og gennemføre byggeprocessen på en ny måde. Derfor stiller den tredje udgave af bogen skarpt på, hvordan arbejdsmiljøet udvikles, samtidig med at ledelses- og produktionsprincipperne fra Lean Construction anvendes, fortæller Karin Parbst, som er arbejdsmiljøkonsulent i Dansk Byggeri.

Det er Dansk Byggeris kursus- og konferencecenter, Entreprenørskolen, som har udgivet ”Arbejdsmiljø i dansk byggeri”, og bogen er udviklet til brug på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for alle målgrupper. Men bogen er også egnet som grundbog på enhver uddannelsessituation, der uddanner fagfolk til byggebranchen.

Den nye udgave af ”Arbejdsmiljø i dansk byggeri” kan bestilles på http://www.danskbyggeri.dk/servicebutikken

Kilde: Dansk Byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094