23948sdkhjf

Hjem A/S bliver bedre og bedre

Typehusfirmaet Hjem A/S har vendt underskud til overskud. Ledelsen forventer et overskud på 9 mio. kr. i år – og ledelsen takker sine tyske og danske medarbejdere for en flot indsats.
Hjem A/S, der havde en svær opstartsfase for tre år siden, har endelig fået greb om markedet – og er blevet bedre til at fremstille typehuse for sine kunder.

Sidste år formåede Hjem at bygge 84 huse på et år – i år forventer virksomheden at runde de 110 stk. typehuse. Og herfra går det kun fremad, lyder det fra ledelsen.

Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Det første år kom virksomheden ud med et underskud på 25 mio. kr., men i dag ser tingene helt anderledes ud. Nu forventer ledelsen kun, at det går fremad for virksomheden – alene i år forventes et overskud på 9 mio. kr.

Ledelsen takker især de tyske arbejdere, som er kommet til virksomheden, for deres uundværlige indsats.

- Der kan ikke findes danskere, vi kan ansætte som montører. Vi har et vækstperspektiv, men faktisk er vi begrænset af udbuddet af arbejdskraft. Derfor er vi glade for, at vi har kunnet skaffe tyske medarbejdere, og der er gode muligheder for at få kontakt med flere, siger adm. direktør i Hjem A/S Torben Andersen til avisen.

Ordrerne strømmer ind til typehusvirksomheden. Og selvom ledelsen spår vækst i virksomhedens fremtid er de ikke uvidende om, at væksten i byggeriet generelt vil aftage de kommende år.

Ledelsen tror imidlertid på, at typehusenes arkitektoniske udtryk og den billige kvadratmeterpris stadig vil være attraktiv for forbrugerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078