23948sdkhjf

Herning Svømmehal genbruger EM-bassin

Konkurrencebassinet, der blev anvendt ved svømme-EM i Herning, skal nu bruges i en tilbygning til svømmehallen i Herning.
Herning Kommune opfører et nyt 50 m bassin med tilhørende undervisningsbassiner og vandbehandlingsanlæg. Anlægget indrettes i tilknytning til bestående svømmehal, og der nyopføres i øvrigt klubfaciliteter, administrationsfaciliteter og sekundære rum for foreningsaktiviteter og depoter. I alt skal der etableres cirka 4.000 m².

Projektet udbydes som projektkonkurrence i totalentreprise efter forudgående prækvalifikation af indtil fem deltagende teams.

Som særlig bygherreleverance indgår levering og montering af eksisterende konkurrencebassin, der tidligere har fundet anvendelse i Barcelona og senest i Herning i forbindelse med afviklingen af EM på kortbane i 2013. Bassinet er et stålbassin, der skal opstilles på nyopført betongulv udført af totalentreprenøren.

Byggeriet skal arkitektonisk underordnes Herning Svømmehal, der er opført i 1970 med sin særprægede arkitektur, og nybyggeriet gives særligt fokus i forhold til bygningsreglementets lavenergiklasse 2015.

Byggeperioden ventes at strække sig fra den 13. oktober 2014 til den 1. oktober 2015.

Fristen for at ansøge om deltagelse er den 11. marts 2014.

Læs mere på Herning kommunes hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083