23948sdkhjf

HP Byg ruster sig til fremtiden med ny ledelsesstruktur

Med oprettelsen af en ny ledergruppe og ansættelsen af en entreprisedirektør gør HP Byg sig klar til at fortsætte de seneste års positive udvikling og massive vækst.
HP Byg, der omsætter for knap 300 mio. kr. årligt, tager nu næste vækstskridt og styrker sin ledelse med en ledergruppe på fem mand. Samtidig oprettes en ny stilling som entreprisedirektør, der besættes internt af afdelingschef Torben Hansen.

Direktionen kommer således fremadrettet til at bestå af adm. direktør Henrik Petersen, økonomidirektør Carsten E. Sørensen samt entreprisedirektør Torben Hansen, mens ledergruppen yderligere består af produktionschef tømrer Dan Jensen og produktionschef murer/beton Martin Nedergaard:

- Byggeri i Danmark bliver stadig mere kompliceret. Nye energikrav, reglementer og materialer udvikles konstant og har konsekvenser for alt fra tilbud til udførelse. Vi mener, at fremtidens vindere i branchen bliver dem, der har bedst styr på alle faserne i en byggeproces. Det kan lyde simpelt, men hvis ikke alle praktiske forhold er tænkt ind, når der udarbejdes et tilbud, og omvendt hvis ikke alle kalkulationer er kendt af dem, der skal udføre arbejdet, så går det galt, forklarer adm. direktør Henrik Petersen fra HP Byg og fortsætter:

- Vi er kendt og anerkendt for netop at lave meget grundige og præcise kalkulationer, og at kunne overholde alle forhold i byggeprocessen, og det skyldes et stort internt fokus på alle detaljerne.

Flere totalentrepriser
HP Byg udfører i stigende grad totalentrepriser på byggeopgaver i det nord- og midtjyske og forventer yderligere vækst i 2014. Det er en af grundene til, at virksomheden nu udvider direktionen med en ny stilling som entreprisedirektør. Den besættes af tidligere afdelingschef Torben Hansen:

- Torben er allerede i dag en nøgleperson i det spænd, der ligger fra at kalkulere en opgave, til vi sætter spaden i jorden. Det skal han fortsat være, og derudover skal han bruge sin store faglige viden til i samarbejde med de projektansvarlige at gennemføre entrepriserne til kundernes tilfredshed. Det giver os et godt fundament for fremtiden, pointerer Henrik Petersen videre.

HP Byg er i øjeblikket ved at bygge nyt domicil i Aalborg og flytter således sit hovedkontor fra Harken ved Hjørring til Aalborg. Det sker med virkning fra efteråret 2014. Torben Hansen indtræder i direktionen i HP Byg med virkning fra 1. marts 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095