23948sdkhjf

Ny ejerstruktur hos MRAS

Leverandøren af blandt andet lofts- og vægløsninger har taget afsked med partner Jan Frydenlund, som på eget initiativ er udtrådt efter 15 år i virksomheden.
Med virkning fra den 28. februar 2014 er Jan Frydenlund efter eget ønske udtrådt som partner i Mogens Rasmussen, Middelfart A/S (MRAS). Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Jan Frydenlund udtræder samtidig af ledelsen og fratræder sin stilling som ansvarlig for forretningsområderne lofter, lydmaskering og akustikløsninger.

- Jans farvel sker efter et 15 år langt, godt samarbejde og efter 12 års medejerskab. Vi ønsker Jan god vind fremover med karrieren i en ny branche, siger administrerende direktør Peter Gjerløff, der overtager Jan Frydenlunds aktiepost og herefter er eneejer af virksomheden.

- Den ændrede ejer- og ledelsesstruktur får ingen praktisk betydning for forretningen, fastslår direktøren. Alle aktiviteter inden for både lofter, lydmaskering og akustikløsninger vil blive videreført som hidtil – parallelt med virksomhedens øvrige kerneområder; facader og solafskærmning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084