23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen fortsætter væksten

Omsætningen er øget med 16 procent i 2013, og ordrebeholdningen primo 2014 svarer til 14 måneders produktion.
Dermed fortsætter Adserballe & Knudsen på det vækstspor, som har betydet en fordobling i omsætningen siden 2010. Væksten er navnlig båret af, at entreprenørvirksomhedens fokus er udviklet i retning af større og mere krævende renoverings- og nybyggeriopgaver i hoved- og totalentreprise. Det er sket gennem en styrkelse af projektorganisationen generelt og alene i 2013 en udvidelse med 10 funktionærer.

Omsætningen udgør 273 millioner kroner, mens årets resultat er 8,9 millioner kroner (EBITDA). Det er en lille tilbagegang på 0,2 mio. kr. og betyder, at resultatgraden er faldet fra 4 % til 3 %.

- Der er høj aktivitet i renoveringsmarkedet, og vi bliver inviteret til at byde på mange gode og spændende opgaver. Men markedet er stadig presset, siger administrerende direktør Karsten Hjarsø.

Kundetilfredshed og indtjening
Og det er ikke slut med at vokse. Adserballe & Knudsen kører sikkert videre i vækstsporet i 2014 med nye kontrakter på store renoveringsprojekter, både indvendigt og udvendigt, samt energirenovering, hvor af nogle løber ind i 2015 og 2016. Ordrebeholdningen primo 2014 svarer til 14 måneders produktion.

- Vi har udviklet virksomhedens kompetencer og tilknyttet dygtige projektfolk, så vi kan spille en væsentlig rolle på markedet for renovering og nybyggeri, lyder Karsten Hjarsøs forklaring på de seneste års fremgang, som blandt andet har medført, at egenkapitalen er vokset til 19,3 mio. kr.

For at have en stærk projektorganisation har alle projektledere hos Adserballe & Knudsen en håndværkerbaggrund, og alle deltager i en løbende videreuddannelse.

-I en virksomhed med vores profil er projektledelse og egne, dygtige håndværkere den afgørende kompetence. Kundetilfredshed og indtjening står og falder med, at vi kan håndtere byggeprocessen på den rigtige måde. Vi bygger på en mere åben tilgang med dialog med bygherre og med beboere og med en høj grad af forventningsafstemning før projektet og undervejs, fortsætter A&K-direktøren.

Blandt årets opgaver har Adserballe & Knudsen afsluttet en betonrenovering af Nivåhøj bebyggelsen, 40 nye tagboliger på Ådalsparken i Hørsholm og udvidelsen af Ellebjerg Skole samt indrettet kontorer for Spies-koncernen og Moderniseringsstyrelsen. I januar er indledt en to-årig opgave med renovering og nybyggeri af 102 rækkehusboliger på Amager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125