23948sdkhjf

42.000 m² campusområde på vej i Odense

Folketingets Finansudvalg siger god for, at Erhvervsakademiet Lillebælt kan etablere en ny campus, som samler deres uddannelser i Odense.
Det skriver fyens.dk.

Med godkendelsen fra Folketingets Finansudvalg kan Erhvervsakademiet Lillebælt nu gå videre med planerne om at bygge nyt på området, hvor Wittenborg Salgsautomatfabrik tidligere lå.

Med nybyggeriet, som får plads til 3.000 studerende, vil Erhvervsakademiet Lillebælt samle deres uddannelser, der i dag ligger spredt på flere adresser i Odense.

Det nye erhvervsakademi placeres sammen med de øvrige uddannelsesinstitutioner i området, Tietgen, University College Lillebælt og VUC, som er under opførelse. Hermed vil der skabes et samlet og helstøbt campusområde mellem Odense centrum og havn.

Bedre kobling til erhvervslivet
- Vi ønsker et fremtidigt miljø, hvor erhvervslivet føler sig inviteret indenfor. Vi er optaget af at få skabt et nytænkende campusmiljø, der med eksempelvis laboratorier, værksteder og mødefaciliteter er interessante for virksomheder at gøre brug af, siger Peter Zink, bestyrelsesformand på Erhvervsakademiet Lillebælt, om nybyggeriet til fyens.dk.

Det nye uddannelsesbyggeri ventes færdigt til august 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094