23948sdkhjf

Stor renovering af ingeniørhøjskolen i Odense

University College Lillebælt (UCL) vil efter en renovering, om- og tilbygning af den nuværende ingeniørhøjskole samle sine aktiviteter og uddannelser i Odense-området.
Bygningerne på Niels Bohrs Allé 1 i Odense, som huser UCLs ingeniørhøjskole, er opført i perioden 1959-1965 med mindre tilbygninger i 1992 og 1998. De er i op til tre etager og udgør et bruttoetageareal på cirka 31.000 m².

Det er UCL's forventning, at store dele af - men ikke hele - bygningen skal omfattes af større eller mindre renoverings- og ombygningsarbejder, ligesom der på tre af bygningens fløje skal etableres ny tagetage med et samlet bruttoetageareal på 3-4.000 m².

På projektet udbyder UCL kontrakt om totalrådgivning. Totalrådgiveren skal bistå UCL med teknisk rådgivning og bistand i alle projektets faser. Endvidere skal totalrådgiveren bistå UCL med udbud af byggearbejder, teknisk bistand og fagtilsyn under udførelsen af byggearbejder med mere.

UCL forventer kontraktindgåelse ultimo juni 2014 og forventet ibrugtagning af University College Lillebælt Campus Odense er den 1. august 2016. Kontraktens værdi skønnes at udgøre 15-20 millioner kroner ekskl. moms i hele sin løbetid.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 21. marts 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094