23948sdkhjf

ArchiMed forstærker bestyrelsen med OPP-ekspert

ArchiMed styrker bestyrelsen med Carlsbergbyens adm. direktør Jens Nyhus og sundhedsprofessor Kjeld Møller Pedersen.
En bedre sammenhæng mellem de fysiske rammer i sundhedsvæsenet og det, der foregår i dem, kan give langt mere sundhed for skattekronerne.

Sådan lyder filosofien i den anerkendte nichevirksomhed ArchiMed, som netop har fået en ny og stærk bestyrelse bestående af sundhedsprofessor Kjeld Møller Pedersen fra Syddansk Universitet, Carlsbergbyens adm. direktør Jens Nyhus og ArchiMeds stifter, Pernille Weiss Terkildsen. Hun er uddannet sygeplejerske, cand. scient. i sundhedsvidenskab og har desuden en mastergrad i ledelse og innovation.

Den nye bestyrelse understøtter den tværfaglighed, der i forvejen er i firmaet, fordi der med Kjeld Møller Pedersen og Jens Nyhus er skabt et ambitiøst makkerskab mellem en ekspert i sundhedsvæsenet og en ekspert i entreprenørskab og OPP, forklarer Pernille Weiss Terkildsen.

- De er begge to erfarne og indsigtsfulde indenfor deres eget felt, men er drevet af den samme totaløkonomiske ambition som ArchiMed, og jeg er meget stolt af, at de vil arbejde med virksomheden, siger Pernille Weiss Terkildsen.

ArchiMed er stiftet i 2008 og har senest været involveret i projekter på blandt andet Epilepsihospitalet Filadelfia, Diakonissestiftelsen, Sygehus Sønderjylland og på Rigshospitalet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095