23948sdkhjf

NCC skal bygge 13.000 m² havnecenter i Aarhus

I konkurrence med to andre entreprenører har NCC Construction Danmark vundet Aarhus Havns udbud om opførelse af et nyt domicil til knap 200 mio. kr.
Havnecenteret, der skal ligge på Østhavnen ud mod den østlige mole, kommer til at indeholde både kontorer, kantine, værksteder, faciliteter til havnearbejdere, lagerfaciliteter og cafeteria. I tilknytning til havnecenteret opføres desuden en gate samt et truck-stop – i alt cirka 13.000 m² i fem plan, der er tegnet af C.F. Møller med Moe som rådgivende ingeniør.

Hos Aarhus Havn forventer man, at det nye domicil vil skabe positive synergieffekter for både virksomheden og mange af dens kunder. Havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen ser frem til, at man om få år kan skabe en endnu tættere relation mellem Aarhus Havn og de virksomheder, der ligger på havnen.

- Erhvervshavnen er i forvejen en erhvervsklynge med en række tæt forbundne virksomheder inden for samme erhverv. Men den fysiske nærhed, som vi kan opnå i Havnecenteret, vil uden tvivl skabe nogle samarbejdsmuligheder, vil ikke har oplevet før, siger han.

En enig bestyrelse har godkendt det nye byggeri, som vil medføre, at Aarhus Havn igen kommer til at ligge centralt på erhvervshavnen, der i løbet af de seneste år er rykket mod øst.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125