23948sdkhjf

3XN skal designe megaprojekt for Dreamworks

Den danske tegnestue er valgt som arkitekt på et nyt forlystelsesområde til cirka 13 mia. kr. i Shanghai. Ambitionen er at skabe verdens tredje store urbane centrum for underholdning og kunst.
Torsdag den 20. marts i afslørede DreamWorks Animation, CMC Capital Partners og LKF Group planerne for et nyt kultur- og mediecenter i Shanghai.

- Dette vil blive verdens tredje store urbane centrum for underholdning og kunst sammen New Yorks Broadway og Londons West End, men i modsætning til disse andre store destinationer, der er berømte for, hvad der foregår inde i bygningerne, vil bygningerne i DreamCenter i sig selv være en del af attraktionen, fortalte Jeffrey Katzenberg, CEO, DreamWorks Animation på pressemødet.

Hos 3XN udtrykker kreativ direktør Kim Herforth Nielsen stor stolthed over at blive en del af det ambitiøse projekt.

- Det er altid spændende at være med i et kulturprojekt, specielt i et tilfælde som dette, hvor det nye IMAX-teater skal afspejle DreamWorks Animations organisation og værdier. Det bliver stedet for filmfestivaler, filmpremierer og hyldest til Shanghais filmkultur. Designet er skabt, så bygningerne fortæller, både hvad der foregår inden i og omkring, og dermed bliver det nye IMAX en magnet og tiltrækningskraft for hele området, siger Kim Herforth Nielsen.

Hos det Hongkong-baserede LKF Group betegner bestyrelsesformand og grundlægger, Dr. Allan Zeman, valget af 3XN som det helt rigtige for projektet.

- De har leveret et spændende design for IMAX-teateret, detailhandel og kreative kontorer, der vil stå som et fantastisk vartegn for DreamCenter og hele Shanghai, siger han.
Læs mere om: 3XN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114