23948sdkhjf

Herning-virksomhed får gigant-ordre fra JYSK

Midtjydsk Totalbyg A/S skal stå for totalentreprisen på JYSK’s nye, store centrallager ved Vejle, og det giver flere medarbejdere, øget omsætning og nye udfordringer på den midtjyske tegnestue.
Når JYSK A/S i løbet af de næste to år opfører et nyt centrallager for Danmark i Uldum mellem Horsens og Vejle, ligger totalentreprisen hos Midtjydsk Totalbyg A/S i Herning.

- Vi er stolte over, at JYSK har valgt os. Projektet er meget prestigefyldt, og vi håber det konsoliderer vores position som eksperter, når det handler om erhvervsbyggeri indenfor logistik og spedition, siger Henning Moeskjær, der er arkitekt og medindehaver af Midtjydsk Totalbyg A/S.

Det nye lager til omkring en halv milliard kroner skal forsyne alle danske butikker samt Norge, Holland, Baltikum, Færøerne og Island. Selve byggeriet og dets dimensioner er en historie for sig.

- Der skal blandt andet opføres tre højlagre i 12 etagers højde. Imellem dem ligger to miniloadhaller på 16 meter, alle med fuldautomatiske kraner, som selv finder varerne. Foran lagerbygningerne ligger en knap 500 meter lang og 70 meter bred terminal. Dertil kommer administration i tre etager. I alt er der tale om et byggeri på 65.000 kvadratmeter, og det gør det til et af Europas største centrallagre, siger Henning Moeskjær.

Han lægger ikke skjul på, at ordren til Herning-virksomheden er en stor udfordring, selv om tegnestuen tidligere har stået bag lignende byggerier for Hennes & Mauritz og L’Oréal.

- Nu skal vi først have dannet os et overblik. Men det ligger fast, at vi skal have ansat en række medarbejdere på byggepladsen. Størrelsesmæssigt er ordren mere end dobbelt så stor som de ordrer, vi normalt beskæftiger os med. Den store udfordring bliver at styre projektet. Normalt har vi alt koordinering i eget regi. Her skal arbejdet koordineres mellem flere grupper, siger Henning Moeskjær.

Midtjysk Totalbyg A/S har over 30 års erfaring med erhvervsbyggeri. Lige nu er der ni ansatte i hovedkontoret på Dalgas Plads i Herning.

Kilde: Midtjysk Totalbyg A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094