23948sdkhjf

To store nedrivningsfirmaer fusioner

En af landets største nedrivningskoncerner er en realitet, efter Tscherning har overtaget ejerskabet af Brandis.
G. Tscherning A/ S skaber en af landets allerstørste nedrivningskoncerner ved at overtage samtlige aktier i Brandis A/ S.

Det skriver Licitationen, som opgiver det samlede antal beskæftigede i en nye nedrivningskæmpe til at være på omkring 250 mand.

- For nedrivningsbranchen er der kun én vej, og det er større enheder. I dag kæmper vi med asbest, PCB og bly, men der vil i fremtiden være flere giftige stoffer, der skal sorteres og fjernes i forbindelse med nedrivning. Når de farlige ting er målbare, skal de fjernes, og om få år, er det måske seks-otte stoffer, der skal fjernes. Fenolerne er eksempelvis allerede på vej. Det kræver, at virksomhederne har større administration og øget indsigt og kvalitetssikring. For at rumme alle de ekspertiser, som bliver nødvendige i en professionel nedrivningsvirksomhed, er man nødt til at være stor, siger Jan Brandis, der nu er tidligere ejer af Brandis A/ S, til bladet.

Han fortsætter selv i bestyrelsen for selskabet, som samles på én adresse, mens samtlige ansatte kan se frem til at beholde jobbet, ligesom der ikke er planer om at ændre på virksomhedernes navne.

Hos Tscherning fortsætter Søren Tscherning og Klaus Bodilsen som direktører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094