23948sdkhjf

Inwido gennemfører dansk opkøb

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt Inwido Denmark køb af JNA Vinduer & Døre og Sparvinduer. Godkendelsen sker med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2014.
Inwido Denmark offentliggjorde den 4. marts i år en aftale om køb af JNA Vinduer & Døre og Sparvinduer. Handlen har siden afventet Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse, og det er nu sket som en forenklet sagsbehandling med tilbagevirkende kraft pr. 1. januar 2014. Fusionen har således ikke givet anledning til indsigelser:

- Vi har nu modtaget Konkurrencestyrelsens godkendelse af opkøbet og kan lade aftalen med de tidligere ejere af JNA Vinduer & Døre og Sparvinduer træde i kraft. Vi havde naturligvis ikke forventet indsigelser fra styrelsen, og nu kan vi for alvor komme i gang med arbejdet med de to virksomheder, fortæller Mads Storgaard Mehlsen, administrerende direktør i Inwido Denmark.

Satsning på e-handel
Opkøbet, der er Inwidos ottende på knap 10 år, er et strategisk vigtigt skridt i koncernens bestræbelser på at øge andelen af salg på internettet.

- En stigende del af al informationssøgning og handel foregår som bekendt online. Det gælder også køb og salg af vinduer og døre, hvor e-handel i de kommende år vil tage yderligere markedsandele. JNA og Sparvinduer har opbygget en betydelig masse via internetsalg, og det arbejde skal fortsætte i disse virksomheder, forklarer Mads Storgaard Mehlsen.

JNA Vinduer & Døre og Sparvinduer har tilsammen 200 medarbejdere og omsatte i 2013 for 155 millioner kroner. Medarbejdere og omsætning vil efter opkøbet indgå som en selvstændig enhed under Inwido Denmark, men vil tælle 100 % i koncernens samlede regnskab for 2014. JNA Vinduer & Døre blev etableret i 1990 af Ebbe Nymann Andersen på Fyn. I 2006 udvidede Nymann-gruppen med Sparvinduer, der blev etableret som et lavprisalternativ til danske internetkunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097