23948sdkhjf

Stort byggeprojekt klar til realisering i Hjørring

De første boliger i ny bydel nærmer sig byggestart.
- En meget sjælden placering af nye boliger på grænsen mellem de grønne områder ved Svanelunden og midtbyen er en spændende opgave.

Søren Pedersen, direktør i Wenbovej A/S, glæder sig over, at startskuddet til selskabets ambitiøse udviklingsprojekt nærmer sig med hastige skridt. Den nye bydel, der skabes på Hjørrings gamle slagteri- og gasværksgrund, vil fuldt udviklet bestå af over 300 nye boliger, cirka 10.000 m² butikker og cirka 5.000 m² centerfaciliteter.

”Svanen” med 19 nye ejerlejligheder er første etape af et delprojekt med i alt 90-100 boliger og går i gang, så snart byggetilladelsen er på plads.

- Vi glæder os nu til at komme i salg med boligerne, der har krævet en dispensation fra Hjørring Kommune på bygningshøjden og den fik vi af et enigt teknik- og miljøudvalg den 12. februar. Så nu er det planmæssige på plads, og vi forventer, at byggeriet påbegyndes efter sommerferien, når der foreligger en byggetilladelse, siger Søren Pedersen.

Han og Wenbovej A/S afholder præsentationen af projektet den 10. april, hvor arkitekten Nørkær+Poulsen vil give et indblik i indretning og arkitektur .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109