23948sdkhjf

HusCompagniet generobrer titlen

Danmarks største typehusproducent er for andet år i træk kåret som ’Årets Husbygger’.
Brugerne på smileyportalen Anmeldhaandvaerker.dk har for andet år i træk peget på HusCompagniet som ’Årets Husbygger’.

Koncernchef Steffen Baungaard modtog prisen tirsdag aften ved arrangementet Årets Håndværker 2014 i Cirkusbygningen i København. Han glæder sig over, at over 300 kunders bedømmelser igen har gjort Huscompagniet til landets bedste husbygger.

- Kundernes respons er enorm vigtig for os, og denne hæder understreger endnu engang, at vores koncept er bundsolidt, samt at vi leverer et stærkt produkt hver gang. Husbyggeri er ofte den største investering i ens liv, hvilket gør, at forventningerne til os er meget høje under hvert eneste byggeprojekt. Vi er derfor ekstremt stolte over, at kunderne kvitterer med så positiv feedback, siger Steffen Baungaard.

HusCompagniet formåede sidste år at sætte salgsrekord for femte år i træk med over 1.000 solgte huse i et husmarked, der langt fra er kommet i omdrejninger igen efter krisen. Med udsigten til fortsat svære markedsvilkår understreger Steffen Baungaard vigtigheden af, at selskabet bliver ved med at gøre kunderne tilfredse:

- Tryghed forbliver et nøgleord for os og for huskøberne hele vejen gennem et byggeprojekt. De skal føle sig sikre på, at huset bliver bygget som aftalt og i bedste kvalitet – samt at byggefirmaet er økonomisk polstret til at klare opgaven. Derfor bakker vi også op om Anmeld-haandvaerker.dk, for det er afgørende at få alting frem i lyset. Både for kundernes og branchens skyld, siger Steffen Baungaard.

Ud over den stærke markedsposition i Danmark, arbejder HusCompagniet ihærdigt på at udbygge aktiviteterne på husmarkederne i Sydsverige og den nordlige del af Tyskland. Dertil kommer, at selskabet sidste år kastede sig over et nyt segment i form af en sommerhusserie i samme kvalitet og komfort som i helårshusene, hvilket der er store forventninger til i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283