Byggeri DK Byggeri SE Licitationen Mester Tidende Træ og møbel Metal DK Energi DK
 

Send til en kollega

Scanflax har overskud af isolering

Byggebranchen mangler isoleringsmaterialer. Der er hjælp at hente, for Scanflax i Sakskøbing, der sælger miljørigtig isolering, har flere isoleringsmaterialer på lager.

I en tid hvor der er stor og desperat efterspørgsel på isolerings-materialer fra den danske byggebranche, er der ikke mange håndværkere, der vender blikket mod Sakskøbing. Det oplyser DR Regionalen i dag.

I Sakskøbing på Lolland ligger virksomheden Scanflax, der producerer isolering baseret på hør. Produktet er godkendt af teknologisk institut – materialet har de samme brandhæmmende egenskaber, som der forlanges af mineraluld.

Virksomheden oplever nedgang i forretningen, da den stadig ikke er så kendt på markedet. Virksomheden startede op i 2004 med Lars Jørgensen ved roret. Lars Jørgensen forventer, at 2007 vil blive et godt år for virksomheden.

Læs mere om virksomheden www.fibre-tech.dk


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 25.235 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Finske glassystemer skal styrke Snoer

30. november 2015 10:39
Glarmestre Snoer og Sønner A/S

Glarmestre Snoer og Sønner A/S har som et led i sin strategi om at blive stærkere på totalløsninger netop fået forhandlerret af Lumons systemer i Danmark.

Nordic InnerCore ansætter salgschef

30. november 2015 08:41
NIC Denmark

Nordic InnerCore har pr.1.12-2015 styrket sin salg­sorga­nisa­tion med ansættelse af Salgs og Projektchef Peter Olafsen.

RIB's årlige iTWO World konference afholdt i Hong Kong

30. november 2015 10:35
RIB A/S

Hvert år samler RIB koncernen sine iTWO kunder og partnere til en global konference i Hong Kong. iTWO World 2015 bragte mere end 200 iTWO visionærer fra 20 lande sammen.