Byggeri DK Byggeri SE Licitationen Mester Tidende Træ og møbel Metal DK Energi DK
 

Scanflax har overskud af isolering

Byggebranchen mangler isoleringsmaterialer. Der er hjælp at hente, for Scanflax i Sakskøbing, der sælger miljørigtig isolering, har flere isoleringsmaterialer på lager.

I en tid hvor der er stor og desperat efterspørgsel på isolerings-materialer fra den danske byggebranche, er der ikke mange håndværkere, der vender blikket mod Sakskøbing. Det oplyser DR Regionalen i dag.

I Sakskøbing på Lolland ligger virksomheden Scanflax, der producerer isolering baseret på hør. Produktet er godkendt af teknologisk institut – materialet har de samme brandhæmmende egenskaber, som der forlanges af mineraluld.

Virksomheden oplever nedgang i forretningen, da den stadig ikke er så kendt på markedet. Virksomheden startede op i 2004 med Lars Jørgensen ved roret. Lars Jørgensen forventer, at 2007 vil blive et godt år for virksomheden.

Læs mere om virksomheden www.fibre-tech.dk


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 24.668 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område
Se alleMedlemmernes egne nyheder

Nyheder inden for Flammehæmmende sikkerheds- beklædning kan ses på O&M Offshore Expo 2015

28. maj 2015 12:20
Tranemo Workwear Danmark A/S

TRANEMO WORKWEAR præsenterer de seneste NYHEDER inden for flammehæmmende sik­kerheds-­beklæd­ning på O&M Offshore Expo 2015 messen.

Kære murer, sæt kryds ved "Liste X"

28. maj 2015 11:18
Alfix A/S

Fol­ketings­valget er netop udskrevet, og der er nu dømt valg­kampsstem­ning. D. 1.6 lancerer Alfix en ny klassisk fugemasse – en god grund til at flisemurerne skal sætte deres kryds ved Alfix ”Liste X”.

Carl Ras toptuner den digitale service

28. maj 2015 11:45
Carl Ras A/S

Carl Ras tilpasser konstant deres services til kundernes behov: Nyeste tiltag er en iPad-app samt forbedret webservice, der giver håndværkerne værktøjer til at effektivisere ma­teria­leind­købet.

28. maj 2015
27. maj 2015