Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Scanflax har overskud af isolering

Byggebranchen mangler isoleringsmaterialer. Der er hjælp at hente, for Scanflax i Sakskøbing, der sælger miljørigtig isolering, har flere isoleringsmaterialer på lager.

I en tid hvor der er stor og desperat efterspørgsel på isolerings-materialer fra den danske byggebranche, er der ikke mange håndværkere, der vender blikket mod Sakskøbing. Det oplyser DR Regionalen i dag.

I Sakskøbing på Lolland ligger virksomheden Scanflax, der producerer isolering baseret på hør. Produktet er godkendt af teknologisk institut – materialet har de samme brandhæmmende egenskaber, som der forlanges af mineraluld.

Virksomheden oplever nedgang i forretningen, da den stadig ikke er så kendt på markedet. Virksomheden startede op i 2004 med Lars Jørgensen ved roret. Lars Jørgensen forventer, at 2007 vil blive et godt år for virksomheden.

Læs mere om virksomheden www.fibre-tech.dk


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 23.240 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:
Har din virksomhed lærlinge?
Kommentarer (0) | Se tidligere


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område

Spaden i jorden til Frederikshavns nye OPP-multihal

23. september 2014 15:00

Carlo Sørensen A/S er totalentreprenør på opførelsen af en ny multihal, som opføres i direkte forlængelse af Arena Nord. Hallen bliver et naturligt bindeled imellem arenaen og Nordstjerneskolen.

Butikscenter udskyder byggeriet til næste år

23. september 2014 14:00

Billunds nye outlet-butikscenter, som bliver op mod 20.000 kvadratmeter, er gået i jorden med det indledende jordarbejde. Byggeri over jorden venter man dog med til 2015.

Unge håndværkere skal læres op i at blive mester

23. september 2014 14:00

Unge håndværkere står ikke i kø for at overtage de bornholmske håndværksvirksomheder. Derfor skal håndværkere med et par års erhvervserfaring på kursus i at se de muligheder, der er for at blive mester med egen virksomhed.

Ny chef for Byggeri i Aarhus Kommune

23. september 2014 13:00

Pr. 1. november er Ann Hamborg ansat som chef for Byggeri ved Aarhus Kommunes Center for Miljø og Energi. Hun kommer fra en stilling som chef for Byggeri i Viborg Kommune.

Lokale renoverer Aabenraas historiske forsamlingshus

23. september 2014 10:27

Entreprenørfirmaet Brdr. Meyenburg og Phønix Tag Sønderjylland skal stå for henholdsvis tegltag plus facade samt udskiftning af tagpap på renoveringen af Folkehjem i Aabenraa.

Pengene på plads til ny Aalborg-bro

23. september 2014 10:25

Byrådet i Aalborg har netop bevilliget 25 millioner kroner til en ny gang- og cykelbro over Limfjorden.

Orkestergraven er støbt i Odenses nye musikhus

22. september 2014 13:00

Det er nu tre måneder siden, at den første gravemaskine brød asfalten på grunden ved siden af koncerthuset. Her er byggeriet af Odeon, Odenses kommende hus til musik, teater og konferencer, i fuld gang, og alt går efter tidsplanen.

Arkitema vinder ny opgave for jægerforbund

22. september 2014 14:30

Et nyt formidlingscenter på Kalø skal styrke interessen for natur og jagt. Centret bliver en del af det større projekt Jagtens Hus, som samler aktiviteter under Danmarks Jægerforbund.

Ny idrætshal til Skive Gymnasium

23. september 2014 07:00

Skive Gymnasium færdiggør opdateringen af de fysiske ramme med opførelsen af en ny, 1.150 kvadratmeter stor idrætshal, som er tegnet af det lokale arkitektfirma Meissner + Sigh.

500 boliger i bæredygtig Slagelse-bydel

23. september 2014 08:55

Slagelse kommune har vedtaget et lokalplan-forslag for et bæredygtigt boligområde med op mod 500 nye boliger i Tidselbjerg-området i Slagelses nordlige udkant.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Effektiv Tankrenser - Turbo SSB

24. september 2014 00:00
PG Flowteknik Scandinavia ApS

langsom konstant rotation - forbedret renseeffekt • ingen kuglelejer - mindre vedligehold, længere levetid • lavt flow - mindre forbrug af vand og k ...

Webshop ( køb filter online)

23. september 2014 12:02
ultrafilter Skandinavien ApS

En tostrenget strategi med traditionel direkte salg og satsning på onlinesalg- og markedsføring af filtre til medicinal- og fø­deva­rein­dustrien, har givet 2-3cifrede vækstrater

CNC fræser Comeva CNC MEX-2 Door

23. september 2014 13:58
HH Maskiner

Maskinen er udviklet til mindre og mellemstore virksomheder med en produktion af døre og lignende konstruktioner.