23948sdkhjf

Fem teams skal konkurrere om multiarena

Aabenraa Kommune har afsat 76 mio. kr. til en multiarena, som nu er rykket et skridt nærmere byggestart.
De fem teams:
Cebra Arkitekter A/S med underrådgiverne Zeni Arkitekter A/S, Landskabsarkitekt Møller & Grønborg A/S og Sloth Møller ApS.

Cobe ApS med underrådgiverne SLA A/S og Wessberg A/S Rådgivende Ingeniører.

GPP Arkitekter A/S med underrådgiverne Bascon A/S, Kontur Arkitekter ApS, Esbensen rådgivende ingeniører A/S, Landskabslaboratoriet Grün og Jens Bundgaard v/ Active Institute.

Sweco Architects A/S med underrådgiverne Aart Architects og Viborg Ingeniørerne A/S.

Transform ApS med underrådgiverne Nøhr & Sigsgaard A/S, Hundsbæk & Henriksen A/S og Liw Planning ApS.
Aabenraa Kommune har valgt de fem rådgiverteams, som skal konkurrere om at udarbejde forslag til en ny multiarena og forslag til at udvikle det eksisterende svømme- og idrætscenter i Aabenraa.

23 kvalificerede teams, bestående af omkring 100 enkeltfirmaer, havde budt ind på opgaven om at deltage i projektkonkurrencen.

- Det er både spændende og velkvalificerede teams, der har anmodet om at blive prækvalificeret. Vi har fulgt udvælgelseskriterierne og foretaget en vurdering ud fra økonomisk og teknisk kapacitet. De fem teams, vi har valgt ud, er alle vurderet særdeles egnede. De fem ansøgninger fremstår hver for sig med forskelligartede styrker, og hvert team vurderes samlet set at have de bedste referencer i forhold til opgaven, fortæller afdelingschef for Kultur, Plan & Fritid, Bo Riis Duun.

Multiarena Aabenraa er et vigtigt element i planerne om at skabe et aktivt og forstærket campusområde med uddannelser og fritidsaktiviter, der skaber sammenhæng mellem sundhed og læring. ’Aktiv Campus Aabenraa’ skal være med til at realisere visionerne for ’Fremtidens Købstad’ og understøtter dermed Aabenraa Kommunes strategi for at skabe sund vækst.

Sammenhængen mellem sundhed og læring bliver fysisk forankret, idet multiarenaen og svømme- og idrætscentret i fremtiden forventes at blive bundet sammen med campusområdet af en bred sti, som skal indbyde til at bevægelse og aktivitet.

Følg projekt Multiarena Aabenraa på Fremtidens Købstads hjemmeside: www.aabenraafremtidenskoebstad.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078