23948sdkhjf

Nu udformes Esbjergs nye gadekultur-mekka

Den gamle remise i Esbjerg skal omdanne til et område for gadeidræt og gadekultur. Nu skal arkitekter og rådgivere, der kommer til at udforme anlægget, findes.
Esbjerg er som den første by udenfor København valgt til at få udviklet et lokalt Game StreetMekka. Det er den gamle DSB-remise på Remisevej 1 i Esbjerg, som skal forvandles til et asfalteret gaderum under tag. Her vil byens børn og unge i fremtiden kunne dyrke street basket, street soccer, parkour, hiphop, skate og meget mere.

Læs mere: Tre nye skateanlæg på vej

Uden for remisebygningen etableres et selvstændigt skateanlæg med overdækning inklusiv mulighed for ophold, som spiller sammen med stedets øvrige aktiviteter.

Det samlede anlægsbudget er fastlagt til 17,74 millioner kroner fordelt med 15,613 millioner kroner til remisebygningen inklusiv nære udearealer og 2,127 millioner kronertil et udendørs skateanlæg inklusiv mulighed for ophold.

Nu udbyder Esbjerg Kommune så ydelser for arkitekter, landskabsarkitekter og streetrådgiver i forbindelse med etablering af det nye Game StreetMekka.

Realiseringen af Game StreetMekka Esbjerg gennemføres i et partnerskab mellem Esbjerg Kommune, Realdania, TrygFonden, Nordea-fonden og gadeidrætsorganisationen Game.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 24. april 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109