23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen udvider egenproduktionen

Entreprenørvirksomheden overtager 25 murere og jord-, kloak- og betonfolk fra Midtsjællands Murerkompagni og udvider dermed sin egenproduktion.
Adserballe & Knudsen (A&K) har overtaget alle 25 medarbejdere og igangværende aktiviteter fra Midtsjællands Murerkompagni A/S pr. 11. april.

- Med 25 mand, herunder en autoriseret kloakmester, får kompetencen en betydelig vægt og kan løfte store sager. Overtagelsen giver os den ønskede kapacitet, siger produktionsdirektør Morten L. Hansen.

Han forklarer, at egenproduktion altid har været vigtigt for A&K i bestræbelserne på at løse opgaven bedst muligt for kunden. Hovedfokus har været på tømrerarbejde og projektstyring, der typisk udgør kernen i entrepriserne, og herudover har A&K allieret sig med dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige fag. Men opgangstiderne i byggeriet gør det i stigende grad vanskeligt at få sikkerhed for det rette kvalitetsniveau, og derfor har A&K nu valgt at overtage medarbejderne i Midtsjællands Murerkompagni.

- Nu tager vi et stort skridt ved at inkludere murer, kloak, jord og beton i vores kernekompetence og egenproduktion. Egenproduktion betyder i vores optik større kvalitetssikkerhed og bedre projektstyring, som er vejen både til kundetilfredshed og bundlinje, siger Morten L. Hansen.

Jakob Koch bliver sektionschef for murer, kloak, jord og beton. Han er autoriseret kloakmester med mange års erfaring. De igangværende opgaver udgør cirka 25 millioner kroner og omfatter navnlig murer, kloak og beton i renoverings- og nybyggeriet på Jens Varmings Vej på Amager, boligrenovering af Skovmindeparken i Græsted og en ny sportshal i Nivå.

I det netop offentliggjorte regnskab omsatte A&K i 2013 for 273 millioner kroner, en vækst på 16 procent i forhold til 2012 med et overskud på 8,9 millioner kroner. Den overtagne omsætning bringer den samlede virksomhed over de 300 millioner kroner i 2014 sammen med flere store, nye projekter. Ordrebeholdningen primo 2014 svarede til 14 måneders produktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095