23948sdkhjf

Fusionsfirma rettet blikket mod Jylland

Efter sidste års fusion er OKNygaard klar til at vise muskler ved anlægsarbejder vest for Storebælt. Netop nu er folk og maskiner i arbejde på et skoleprojekt i Skanderborg.
Anlægsgartnerfirmaet OKNygaard begynder for alvor at høste de store fordele af den fusion, der i 2013 smeltede en virksomhed på Sjælland sammen med en virksomhed vest for Storebælt. De tidligere OK Grøn Anlæg A/S og Bent Nygaard Anlæg A/S forenedes i den nye konstellation OKNygaard, som nu er klar til at spille med musklerne ved anlægsarbejder i Jylland.

- Vi har været særdeles synlige i mange år på Sjælland med nyanlæg. Med belægninger, beplantninger, udemøbler og i virkeligheden alt det, der foregår uden for bygningerne. Nu kan vi også være med som én leverandør på ude-områderne i Jylland. Fusionen har givet os mulighed for at være med for fuld kraft på totalentrepriser og hovedentrepriser også i Jylland, fortæller OKNygaards ordførende direktør, Ole Kjærgaard.

- Næsten uanset hvad et anlægsprojekt omfatter, kan vi udføre størstedelen i egenproduktion. Vi sætter simpelthen et team, der kan køre projektet. Det har vi mulighed for nu, hvor vi har den fornødne power både mandkabs- og maskinmæssigt. Med afdelinger 10 steder rundt om i Danmark er vi landsdækkende med mulighed for at flytte både kompetencer og muskelkraft rundt. Og dermed opnå de optimale løsninger af opgaverne, siger Ole Kjærgaard.

Skole får ny legeplads
Netop nu har OKNygaard både folk og maskiner i sving med at skabe helt nye udendørs rammer for eleverne på den store Morten Børup Skolen i Skanderborg. Landskabslaboratoriet Grün i Aarhus har fostret ideerne til, hvordan legearealerne fremover skal se ud og fungere og tegnet og projekteret. OKNygaard vandt projektet i en indbudt licitation.

- Der er tale om en totalrenovering af legepladsen. Vi har etableret en ny multibane med specialstøbte betonelementer. En offentlig kommer til at gå tværs igennem legepladsen, så folk fra vandring fra Møllegade til Morten Børup Hallen bag skolen også kan få en sludder med børnene undervejs, fortæller projektleder Nicolai Almdal, OKNygaard.

- Vore folk har selv lavet alt jordarbejdet i projektet, og det er også os, der sætter legeredskaber op, vi har sået græs, og vi sørger for beplantningen. En del af pladsen lægges ud i asfalt, og en del forsynes med termoplast med tabel-blomster, alfabet og andre elementer, der sikrer læring i legen. Det bruger vi specialister til, som hyres til opgaven, siger Nicolai Almdal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141