23948sdkhjf

Tre nye afdelinger skal løfte tagfirma i Jylland

Tagfirmaet Nyt-Tag.nu indvier nyt lokalkontor i Silkeborg, etablerer et nyt lager i Aalborg og opretter endnu et lager i Syddanmark – nærmere bestemt i Vejle.
Med de tre nye afdelinger vil Nyt-Tag.nu være mere synlig i Jylland og forventer samtidig at komme et skridt nærmere målsætningen om at blive blandt de førende tagfirmaer.

Det nye midtjyske lokalkontor i Silkeborg vil få adresse i Møllegade. Valget er faldet på Silkeborg på grund af byens centrale placering i det midtjyske med hurtig adgang til Aarhus, Randers, Skanderborg, Viborg og Herning.

Også i Nordjylland vil kunderne kunne mærke tagfirmaets øgede indsats i Jylland. Ved et helt nyt lager i Aalborg vil der være tagmaterialer, der ikke umiddelbart er lagervarer på de lokale trælaster, som for eksempel Decra tag, Lindab tag og Metrotile tag.

Tagfirmaets andet lager, der skal betjene Syddanmark, placeres i Vejle. Herfra vil man både betjene kunder, der skal have nyt tag i større sydjyske byer som Esbjerg, Kolding og Vejle, samt kunder fra Sønderjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109