23948sdkhjf

Byggefirma klar til at omdanne skole til boliger

Den nedlagte Tjørring Skole bliver snart ombygget til 16 rækkehuse i to plan.
Det skriver aoh.dk.

Siden Tjørring Skole blev nedlagt ved skolestart i 2012 har skolebygningerne stået ubrugt hen, og en del af skoleområdet har været udbudt til salg. Indehaver af byggefirmaet Hebsgaard Byg, Rasmus Hebsgaard, har købt en del af skolebygningerne, som han nu vil ombygge til rækkehuse.

- Tanken er at bygge skolen om til boliger i stil med »engelske rækkehuse«. De får alle sammen en lille terrasse ud mod skolegården, hvor resten bliver fællesareal, måske med en legeplads. Skolegården er vendt mod solen, så det kan blive rigtig hyggeligt. På den anden side af hvert rækkehus skal der være en lille have, forklarer Rasmus Hebsgaard til aoh.dk.

Lokalplanen, som muliggør ombygningen, er på vej gennem det politiske system. Heri fremgår det blandt andet, at skolens hovedbygning skal bevares og ombygges til lejligheder i to etager. Endvidere skal en tidligere biblioteksbygning enten nedrives, eller der kan tilbygges en ekstra etage og dermed ombygges til lejligheder i to etager.

Endeligt fremgår det, at en barakbygning og en tilbygning til den gamle hovedbygning skal nedrives, når lokalplanen føres ud i livet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079