23948sdkhjf

Dolle Nordic sætter nyt hold

Dolle ansætter ny administrerende direktør og styrker organisationen med yderligere tre nyansættelser.
Michael Jensen er ny adm. direktør i Dolle Nordic A/S

Michael Jensen er ny adm. direktør i Dolle Nordic A/S

I forbindelse med overtagelsen af Abio A/S, og etableringen af Dolle Nordic A/S, er virksomheden flyttet fra Hadsund til Aalborg i helt nye lokaler på Frederikstadvej 1. Herfra skal Dolle koncernen fremadrettet betjene det nordiske marked.

Som led i den strategi har man samtidig ansat Michael Jensen som adm. direktør. Michael Jensen kommer fra en stilling som direktør i Weber-Stephen Nordic, hvor han var med til at starte selskabet tilbage i 2000.

Derudover styrker Dolle Nordic sit sælgerteam med John Tardashi Jørgensen på det nordiske marked. Han kommer fra en stilling som key account manager i Dolle A/S, og dermed har han i forvejen en stor viden og erfaring med Dolles produkter.

Nyt livsstilskoncept får øget fokus
Helle Weesgaard tiltræder som marketingchef. Hun kommer fra en lignende stilling i Vermund Larsen A/S, hvor hun har arbejdet med livsstilsprodukter og konceptopbygning i mange år. I Dolle skal hun fremadrettet have fokus på Space Creator, som er et nyt livsstilskoncept i virksomheden:

- Dolle er i rivende udvikling i hele verden, og med investering i et af Nordeuropas mest avancerede produktionsapparater, har vi taget en strategisk beslutning om udvikling af et nyt livsstilskoncept ”Space Creator”. Det har fokus på udnyttelse af den sparsomme plads vi har til rådighed i vores boliger såvel indendørs som udendørs. Vi har derfor indgået et samarbejde med ét af de førende designhuse indenfor livsstilsprodukter, og det bliver den nye ledelses opgave at færdiggøre strategien, og dermed styrke Dolles markedsposition i første omgang på det nordiske marked, skriver virksomheden i en meddelelse.

Udover det nye forretningsområde, er det også Dolles målsætning at vokse på virksomhedens nuværende sortiment indenfor loftstrapper, gelændersystemer og Kit trapper.

Sidste nye ansigt i denne omgang Camilla Bech, der får til opgave at varetage controlling og regnskabsfunktionen. Camilla har en baggrund indenfor revisionsbranchen i BDO Revision.






Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062