23948sdkhjf

Skole-projekt til 117 millioner i udbud igen

De første licitationsresultater for nedrivning og genopbygning af Frederiksberg Skole i Sorø ramte langt forbi målet. Projektet sendes nu i udbud igen. Denne gang med det halve antal fagentrepriser.
Det skriver SN.dk.

Interessen for at byde ind på de 18 entrepriser, som opførelse af en ny Frederiksberg Skole i Sorø var opdelt i, var til at overse, da der var licitation på projektet.

Sorø Kommune har derfor valgt at sende projektet i udbud igen. Den begrænsede interesse fra mindre virksomheder i entrepriserne har fået kommunen til at skære antallet af fagentrepriser ned til ni; Råhus og anlæg, tømrerarbejde, gulv, VVS, el, ventilation, malerarbejde samt storkøkken og laboratoriemøbler.

Arbejderens samlede omfang vurderes at ligge mellem 70 og 90 millioner kroner.

Mulig budgetoverskridelse
I alt forventes prisen for den nye Frederiksberg Skole at ligge på 117,5 millioner kroner. Prisen er dog allerede udfordret. For ikke alene må fagentrepriserne gå om, også nedrivningen, som er medregnet i de 117,5 millioner kroner, er sendt i udbud igen. I første omgang blev laveste bud ifølge SN.dk tre gange så dyrt som ventet.

Projektet som helhed omfatter opførelse af en ny Frederiksberg Skole, som bliver en ny 2-sporet skole på cirka 6.140 m2 i to etager samt ca. 730 m2 kælder. I det udvendige område skal udføres cirka 8.000 m2 nye belægninger samt cirka 4.000 m2 grønne områder med græs og beplantninger.

Nedrivningen går efter planen i gang til oktober, og nybyggeriet indledes i foråret 2015.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078