23948sdkhjf

Nordjysk beton til Odense-projekt

Hansson & Knudsen A/S har indgået aftale med Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik A/S om levering af betonelementer - herunder cirka 16.000 m2 vægelementer - til det nye Universitets Kollegiet i Odense.
Det nye, 16-etagers kollegium med 250 studieboliger, ved Syddansk Universitet i Odense bliver opført med betonelementer fra Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik.

Den fynske entreprenør Hansson & Knudsen, som står at for udføre råhus-, murer- og gartnerentreprisen på nybyggeriet for A.P. Møller Fonden, har således indgået aftale med cementvarefabrikken.

Læs mere: Hansson & Knudsen fejrer rekordregnskab med stor ordre

Aftalen, som strækker sig over det næste halve år og er startet op hen over påsken, er en af de større hos Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik. Der skal i alt leveres cirka 16.000 m2 vægelementer, 156 tons søjler, 57 trappeløb og 56 reposer.

- Det er dejligt, vi har fået aftalen i hus. Det kan være med til at sikre arbejdspladser i Thisted-området. Samtidig kan vi se at byggebranchen bevæger sig i den rigtige retning. Vi glade for den tillid Hansson & Knudsen igen viser os som leverandør. Det vidner om at vi også her i det nordvestjyske kan være med, når det gælder de store ordrer. De betyder ansættelse af flere hænder, siger Projektsælger Henrik Henriksen.

Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik har i dag ca. 140 medarbejder og har i de seneste år være en aktiv leverandør af betonelementer inden for bolig og industribyggerier. Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik har på det seneste også leveret og monteret et 10 etage hus i Esbjerg, samt 7 og 10 etage huse i Hjørring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172