23948sdkhjf

Rejsegilde på 15.400 m² kontorhus

Kontorhuset Gladsaxe Company House, hvor NCC får hovedsæde, fejrede tirsdag rejsegilde. PensionDanmark har investeret omkring 300 millioner kroner i ejendommen.
Byggeriet af kontorhuset Gladsaxe Company House tager for alvor form. Derfor var der tirsdag rejsegilde på ejendommen i Gladsaxe, som PensionDanmark har investeret 306 millioner kroner i, og som blandt andet skal indeholde NCC’s nye hovedsæde.

- Der er tale om en attraktiv ejendomsinvestering, som vil give medlemmerne et godt afkast. Ejendommen opføres efter Company House-konceptet, hvor flere lejere kan deles om de fælles faciliteter. Og med NCC har vi allerede fået den første solide lejer ombord, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark, der var blandt talerne ved tirsdagens rejsegilde.

Den 15.400 m² store ejendom vil
Fakta
Areal: 15.400 m²
Investor: PensionDanmark
Sælger: NCC Property Development
Totalentreprenør: NCC Construction Danmark
Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Beløb: 306 millioner kroner
blive klassificeret efter certificeringsordningen DGNB på højeste niveau, Guld. Denne tildeles ejendomme, hvor den miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighed er i top. PensionDanmark overtager det færdige byggeri i januar 2015, og ejendommen forventes at være klar til indflytning umiddelbart efter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079