23948sdkhjf

Enemærke & Petersen skal renovere 373 rækkehuse

I team med Arkitema, Danacon og Spangenberg & Madsen har Enemærke & Petersen vundet opgaven på en omfattende renovering af bebyggelsen Birkehegnet i Næstved.
BoligNæstveds bebyggelse Birkehegnet ligger i den sydlige del af Næstved og er opført i årene 1979-1982. Nu skal området igennem en gennemgribende renovering med en samlet budgetramme på 160,9 millioner kroner.

Hermed opstår Birkehegnet om få år som de attraktive rækkehuse, de var, da de i sin tid blev opført.

Skaber liv mellem husene
Projektet omfatter tag- og facaderenovering samt etablering af ventilation i de 373 boliger. Derudover skal bebyggelsens 8 fælleshuse gennemgå facade- og tagrenoveringer samt mindre istandsættelses- og ombygningsarbejder. Samtidig bliver 85 boliger ud af de 373 omdannet til tilgængelighedsboliger.

Renoveringen omfatter også en
Fakta:
Omfang: 373 boliger, 30.000 m²
År: 2014-2016
Bygherre: BoligNæstved
Entreprenør: Enemærke & Petersen
Arkitekt: Arkitema
Ingeniør: Danakon og Spangenberg & Madsen
renovering af udearealerne. Her skal livet imellem husene sikres ved nye haveplaner samt multibaner, der kan skabe et område med attraktioner og rig mulighed for forskellige aktiviteter. Samtidig bliver udearealerne terrænreguleret omkring de 85 tilgængelighedsboliger.

Renoveringen af Birkehegnet indgår som endnu en renoveringsopgave, som Arkitema har vundet i de seneste år. Bl.a. den visionære renovering af Riddersborgparken i Næstved, som også gennemføres med Enemærke & Petersen som entreprenør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094