23948sdkhjf

Fynsk snedker fremtidssikrer produktionen

Skøtts Bygningssnedkeri, der fremstiller vinduer og døre i mahogni, fejrer 50 års jubilæum med en millioninvestering i nyt produktionsudstyr.
Skøtts Bygningssnedkeri i Måre ved Herrested på Østfyn har investeret godt et par millioner i en ny fuldautomatisk CNC-styret maskine. Det skriver Fyens.dk.

Fordelene ved den nye robotfræsemaskine er dels, at den kan tage op mod 16 emner ad gangen og på en times tid selv og meget præcist kan den fremstille de karmstykker, rammer og sprosser, der skal anvendes i produktionen af virksomhedens sortiment af døre og vinduer.

Snedkeriets indehaver, Søren Skøtt fortæller, at kravene til vinduer og døre med CE-kvalitetsstandard - energigruppe A og B - skærpes i 2015 og igen i 2020 og dermed skal investeringen ses som en fremtidssikring af produktionen.

- Så vi kan godt sige, at det er en simpel nødvendighed for os at have sådan en maskine til rådighed for, siger han til Fyens.dk.

Det var i sin tid Søren Skøtts far, Kaj Skøtt, der startede firmaet, og tidligere var også køkkenproduktion og tømrerarbejde i forbindelse med husbyggeri en del af virksomhedens kerneydelser. I dag har virksomheden udelukkende produktion af vinduer og døre, og til det beskæftiger værkstedet 7 mand.


Link til originalartiklen: Bygningssnedkeri tager nyeste teknologi i brug
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094