23948sdkhjf

Online-succes for nordjysk betonproducent

Lanceringen af en webshop sidste år har øget efterspørgsel på FC Betons kendte marked i Jylland og på Fyn, ligesom der er kommet flere og flere henvendelser fra Sjælland.
For at håndtere den stigende interesse fra både har det ålborgensiske betonfirma udvidet fragtmulighederne, ved at lave en aftale med et eksternt fragtfirma. Hermed kan der nu også leveres belægningssten, fliser mm. til den voksende efterspørgsel fra Sjælland.

- Vi har indgået aftalen med det eksterne fragtfirma for at imødekomme den voksende efterspørgsel fra både Jyske, Fynske og Sjællandske kunder, og da vores egne lastbiler ikke kunne følge med til også at skulle køre til Sjælland, var den bedste løsning at få andre vognmænd til at køre vores produkter ud til kunden, forklarer direktør for FC Beton, Jens Mølgaard, som har svært ved at skjule glæden over den voksende interesse for de nordjyske betonprodukter.

Udover at have givet ekstra travlt med at pakke de bestillinger som kommer direkte via webshoppen, er der også blevet ekstra travlt med at besvare telefonerne - særlgit fra private kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157