23948sdkhjf

Arkitektkonkurrence på vej for besøgsområde ved Stevns Klint

Stevns Kommune har i samarbejde med landskabsarkitektfirmaet Schønherr A/S revideret udviklingsplanen for et besøgsområde ved Stevns Klint.
Udgangspunktet for ændringerne i planerne for besøgsområdet ved Højrup er input ved et borgermøde i Højerup den 17. marts.

- For os er det meget vigtigt, at vi får borgernes input med i udviklingen af det nye besøgsområde, da de vil blive berørt at de nye tiltag. Vi vil samtidig også meget gerne sikre, at de bliver stolte af området og føler, at besøgsområdet er godt integreret med klinten og naturen, fortæller Flemming Petersen, som er formand for Plan- og Teknikudvalget i Stevns Kommune og tilføjer:

- Nogle af de væsentligste ønsker fra borgerne handlede om placering af besøgscentret, byggefeltets størrelse, antal og placering af parkeringspladser, tilkørselsforhold og adgang til traktørstedet. Det har vi lyttet til og taget højde for i den nye plan.

Arkitektkonkurrence på trapperne
Stevns Kommunes Plan- og Teknikudvalg har efterfølgende besluttet at gå videre med den nye plan og igangsætte forberedelserne til arkitektkonkurrencen, som forventes at skydes i gang i starten af 2015.

Forvaltningen i Stevns Kommune arbejder lige nu på kommuneplantillæg, lokalplan og trafikplan for Højerup, som skal være på plads, inden arkitektkonkurrencen kan påbegyndes.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109