23948sdkhjf

Ny direktør i Fredensborg VVS Teknik

Ledelsesændringer i det store sjællandske VVS-firma betyder ny bestyrelse, ændrede ejerforhold samt ny koncerndirektør og ny økonomichef.
Medstifter af Fredensborg VVS Teknik A/S, Kurt Frederiksen, har med udgangen af marts 2014 valgt at gå på pension og har i den forbindelse overdraget sin andel af koncernen til firmaets anden stifter, Hans Hansen. Det oplyser VVS-firmaets på sin hjemmeside.

- For at styrke koncernen, har vi etableret en ny bestyrelse med Peter Bjerregaard som bestyrelsesformand. Peter har i mange år været direktør for Rederiforeningen, og har stor erfaring med virksomhedsledelse og har flere betydelige bestyrelsesposter, skriver Han Hansen.

Erfaren koncerndirektør
Ny koncerndirektør og direktør for Fredensborg VVS Teknik er Mogens Muff. Han har et stort kendskab til byggeri og servicevirksomhed fra tidligere lederjobs hos blandt andet NCC, Superfos, Skanska, Carlo Lorentzen og MTH. Ansættelsen af Mogens Muff betyder samtidig et farvel til Hans Henriksen som direktør.

- Vi har afstemt vores forventninger til virksomhedernes fremtid sammen med Mogens Muff, og vi er overbeviste om, at Mogens er den helt rette person til at lede os igennem den sidste snert af finanskrisen og komme rigtigt godt i gang med fremtiden som en samlet ”teknik-leverandør”, skriver Han Hansen, som afslutter:

- Som koncernens fremtidige økonomichef har vi fået Lotte Olsen tilbage.

Fredensborg VVS Teknik A/S blev etableret i 1978 af VVS-installatør Hans Hansen og ingeniør HD Kurt Frederiksen. I dag beskæftiger firmaet omkring 100 medarbejdere og tilbyder en bred vifte af installationsarbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093