23948sdkhjf

Produktnyhed: Facadesystem kommer fugtproblemer til livs

Med facadesystemet Rockbase fra Rockwool A/S er det nemt at sikre en effektiv og energirigtig facaderenovering uden at ændre bygningens visuelle udtryk.
Beboerne i 32 lejligheder på Kridthøjvej i Århus er netop blevet fugtproblemer og truende skimmelsvamp kvit efter en omfattende facaderenovering med facadesystemet RockBase fra Rockwool A/S. Henrik Johansen fra Skanska Danmark, der har gennemført renovering og efterisolering af den ca. 1.000 m2 facade, fortæller:

- De kuldebroer, der var skyld i kondens og mug er blevet effektivt fjernet, og det medfører bedre indeklima og komfort i lejlighederne. Samtidig bliver bygningen effektivt efterisoleret, og det vil naturligvis kunne mærkes på energiforbruget og varmeregningen fremover.

Det var samtidig et ønske fra bygherrens side, at facaderenoveringen blev gennemført, uden at ændre bygningens oprindelige arkitektur. Det er opnået til fulde pga. RockBase FacadeSystems fleksible, pudsede overflade.

Let montering
Ifølge Henrik Johansen var en af de største fordele i forbindelse med monteringen isoleringsmaterialets begrænsede vægt og fleksible opbygning.

- Løsningen var nem at tilpasse den eksisterende bygning og krævede hverken opretning eller opsætning af stålprofiler. Monteringen er derfor foregået uden de fordyrende arbejdsgange med kortere arbejdstid til følge. Arbejdsprocessen har været problemfri fra start til slut, fastslår han.

Komplet facadeløsning
RockBase FacadeSystem er en komplet systemløsning, der byder på fleksibilitet med hensyn til isoleringsevne, detaljer, formgivning og farvevalg. Systemet fås enten med glatpudset eller strukturpudset overflade og finder med sine gode egenskaber bred anvendelse i alle former for byggeri.

RockBase er en del af det samlede Rockwool FacadeSystem, der også omfatter det velkendte RockVision FacadeSystem med øget æstetik og slagstyrke. De to systemer kan anvendes hver for sig, men kan også med fordel anvendes i kombination, så man udnytter styrkerne ved begge løsninger optimalt.

Kilde: Rockwool - www.rockwool.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078