23948sdkhjf

El & Teknik gav inspiration til fremtidens løsninger

8.384 besøgende og 195 udstillere skabte en fantastisk ramme for elfagmessen El & Teknik 2014, hvor installatørerne så nærmere på de løsninger, der kommer i brug i samfundet de kommende år.
8384 besøgende havde i løbet af de tre dage, Danmarks største elfagmesse varer, aflagt hallerne i OCC et visit, da der torsdag eftermiddag blev sat punktum for El & Teknik 2014.

Selvom der ikke blev sat ny besøgsrekord, var der stor tilfredshed med messens forløb blandt arrangørerne. Det fremgår af en pressemeddelelse fra den ene af messearrangørene, Veltek.

- Med deltagelse af rekordmange udstillere, som endnu en gang imponerede med flotte stande og produkter og løsninger af meget højt fagligt niveau, fik installatører og andre besøgende det bedst mulige udgangspunkt for at få opdateret deres viden inden for energieffektivisering af de tekniske installationer. Den viden skal være med til at reducere energiforbruget i Danmark væsentligt, siger Willy Goldby, direktør for Veltek, der i samarbejde med Dansk Energi arrangerer El & Teknik.

Jørgen S. Christensen, forsknings- og teknologidirektør i Dansk Energi, glæder sig blandt andet over det brede produktudvalg, der er blevet præsenteret på messen.

- El & Teknik 2014 har med alt tydelighed vist, at der både er dynamik og innovation i branchen. Smartgrid-produkter til elsektoren er nu på hylderne hos leverandørerne, og det er opløftende at se, at vi er gået fra flere års visionsrapporter til konkrete produkter. Det tegner lyst for udviklingen af smartgrid i elsektoren. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at se mange af de innovative løsninger, som er blevet præsenteret på messen, rundt om i samfundet i de kommende år. Inspiration vil holde noget tid, men forhåbentlig har de flotte rammer og det bundsolide indhold også sikret, at de besøgende kommer tilbage for at få ny inspiration, når vi slår dørene op til El & Teknik i 2016, siger han.

Allerede stor interesse for 2016-messen
Årets messe gav debut til området sikring og overvågning, og på trods af at det ikke lykkedes at få tiltrukket helt så mange udstillere inden for segmentet, som arrangørerne havde håbet på, er Willy Goldby sikker på, at billedet vil være et ganske andet næste gang.

- Udstillerne inden for sikring og overvågning fik bekræftet, at installatørerne længe har efterspurgt deres deltagelse, så der er ingen tvivl om, at sikrings- og overvågningsdelen vil blive udvidet. Vi har allerede oplevet en stor generel udstillerinteresse for messen i 2016, så mit bud er, at vi relativt hurtigt vil kunne melde udsolgt. Når dette års messe har bundfældet sig, går vi i gang med at udvikle og optimere konceptet for den næste El & Teknik, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse for udstillere og besøgende, konkluderer Willy Goldby.

El & Teknik 2016 afholdes i dagene 10.-12. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093