23948sdkhjf

Generationsskifte hos Sloth Møller

Bo Wasseberg er ny administrerende direktør i det rådgivende ingeniørfirma, hvor han skal stå i spidsen for fremtidig vækst.
Den rådgivende ingeniørvirksomhed Sloth Møller med kontorer i Sønderborg, Odense, Aarhus og København, får ny administrerende direktør. Det er den 52-årige Bo Wassberg, der kommer fra en stilling som adm. direktør i det Motorola-ejede selskab Dansk Beredskabskommunikation A/S.

Bo Wassberg afløser ingeniør Jørn Plauborg, der siden 2001 har været adm. direktør og medejer af Sloth Møller. Nu ønsker Jørn Plauborg at træde et skridt tilbage og fortsætte som daglig leder af selskabets kontor i Sønderborg.

- Vi er nu kommet sikkert igennem de udfordringer, der har præget virksomheden de seneste år. Vi har skabt den platform, hvorfra vi skal vokse. Dermed er tiden også kommet til at overlade ansvaret for væksten til nye og yngre kræfter, Der er tale om et planlagt generationsskifte, som vil komme hele virksomheden til gode, siger Jørn Plauborg.

Det handler om vækst
Den nye administrerende direktør Bo Wassberg kommer fra en virksomhed, hvor han i løbet af 10 år har haft ansvaret for en udvikling, hvor medarbejderantallet er femdoblet, omsætningen steget fra 2 til 190 millioner kroner med et økonomisk resultat fra et underskud på 9 millioner kroner til en overskud på 26 millioner kroner.

- Jeg ser frem at stå i spidsen for en virksomhed, hvor det handler om vækst, mennesker og det at skabe værdi for vores kunder. Det kan vi, når vi tager beslutninger, der skaber udvikling og dynamik, siger Bo Wassberg.

Tidligere i karrieren har Bo Wassberg været adm. direktør for Motorola Solutions Danmark og økonomidirektør i Motorola GmbH i Flensborg.

Den rådgivende ingeniørvirksomhed ejes af en gruppe medarbejdere og lokale investorer. Den beskæftiger 60 medarbejdere. Selskabets arbejdsområder er rådgivning inden for fagområderne geoteknik, miljø, bygningskonstruktion, anlæg, VVS, EL og energirådgivning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.275