23948sdkhjf

Risskov Entreprise vinder energirigtigt boligprojekt

Den østjyske entreprenør har vundet totalentreprisen på et godt 3.300 m² stort boligprojekt med 33 rækkehuse i Gl. Rye.
Til juni sætter Østjysk Bolig gang i opførelsen af 33 nye, bæredygtige og energirigtige boliger på Hjarsbækvej i Gl. Rye.

Boligselskabet har netop indgået aftale med Risskov Entreprise som totalentreprenør på projektet, oplyser teknisk direktør og partner i Risskov Entreprise A/S, Peder Skærlund, til Building Supply.

- Vi forhandler med en række underentreprenører til projektet, fortæller Peder Skærlund og tilføjer, at opgaven til cirka 30 millioner kroner blev vundet i licitation, hvor prisen var afgørende.

De 33 boliger bliver på mellem 100 og 115 m²
Fakta
Omfang: 33 boliger
Bygherre: Østjysk Bolig
Totalentreprenør: Risskov Entreprise A/S
Arkitektfirmaet Ole Dreyer A/S
Ingeniør: Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S
og opføres som rækkehuse fordelt i gruppen på mellem fem og seks.

Da nedbringelse af energiforbruget og bæredygtighed er vigtigt for både Skanderborg Kommune og bygherren Østjysk Bolig, bliver rækkehusene opført i lavenergiklasse 2020. Samtidig opføres og placeres bygningerne således, at man indeklima- og energimæssigt opnår en optimal løsning. Konkret betyder det, at højisolering, jordvarme og nedsivning af regnvand bliver væsentlige faktorer i projektet.

Der er planlagt opstart på projektet primo juni 2014. Byggeriet, som starter med nedrivning af en gammel landejendom på området, løber et års tid frem til juli 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11