23948sdkhjf

Wavin ændrer den danske salgsorganisation

Virksomheden har udnævnt ny salgsdirektør samt to nye salgschefer. Det sker som led i en sammenlægning af to afdelinger.
Den danske byggebranche har gennemgået store forandringer de seneste år. Wavin er kommet styrket ud af kriseårene og tilpasser nu den danske salgsorganisation i bestræbelserne på fortsat at være på forkant med markedet.

- Vi er kommet godt igennem kriseårene og har styrket vores markedsposition i både VA- og VVS-segmentet, fordi vi har været i stand til konstant at være på forkant med markedet i forhold til, hvordan vi har organiseret og prioriteret vores ressourcer. Denne evne vil vi gerne fastholde, og vi ændrer derfor vores salgsorganisation, siger Per Dollerup Mikkelsen, administrerende direktør for Wavin Danmark.

- Ændringerne sker primært på det ledelsesmæssige og det organisatoriske område, hvor vi lægger salgsafdelingerne for VA og VVS sammen. Vores salgskonsulenter vil fortsat varetage samme fagområde, distrikt og kundeportefølje som hidtil, fortsætter han.

Bo Vestergaard Nielsen er i den forbindelse udnævnt til salgsdirektør med ansvar for salg til det danske marked inden for både VA og VVS. Han refererer til administrerende direktør Per Dollerup Mikkelsen.

Desuden er Troels Krogh udnævnt til salgschef for Key Accounts med det samlede ansvar for udviklingen af Wavins samarbejde med forhandlerne, mens Henrik Brogens er udnævnt til salgschef for projektsalg med ansvar for VA og VVS. Begge refererer til Bo Vestergaard Nielsen.

- Vi er overbeviste om, at vi med disse ændringer har etableret et stærkt afsæt til ny vækst og udvikling af vores markedsposition, og vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde med forhandlere og kunder, udtaler Per Dollerup Mikkelsen.

Ændringerne er trådt i kraft pr. 19. maj 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093