23948sdkhjf

Medvind til nyt elevatorkoncept

Alevator.dk, to år gammel Sorø-virksomhed med tilknytning til Altan.dk, har skrevet under på levering og opsætning af ni elevatorer til beboelsesejendom på Østerbro i København.
Få en elevator i opgangens gamle køkkentrappe, indbygget i hovedtrappens hulrum eller i et tårn uden på bygningen.

Alevator.dk fra Sorø gik for to år siden på markedet med tilbuddet om systemleverancer af elevatorer i eksisterende boligejendomme. Til dato har virksomheden leveret 16 elevatorer, men dette tal øges nu til 25. Således har Alevator.dk netop skrevet under på en aftale om levering og indbygning af ni elevatorer til en etageejendom på Bryggervangen på Østerbro i København.

- For et mindre firma som vores er det en kæmpe ordre. Vi har indtil videre lavet en eller to elevatorer ad gangen, så at skulle lave ni bliver en kæmpe udfordring, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang, fortæller afdelingschef Bo Herløv.

Fra altaner til elevatorer
Alevator.dk udspringer fra Altan.dk, som over de sidste 20 år har skabt en forretning med sit altankoncept til eksisterende etageejendomme. Altan.dk omsætter i dag for et trecifret millionbeløb. Det gør Alevator.dk naturligvis langt fra, men Bo Herløv har en forventning om, at to års hårdt arbejde for at slå navnet fast snart vil give resultat.

- Vi kan tydeligt mærke, at folk er ved at få øjnene op for, at det faktisk kan lade sig gøre at få elevator, selvom man bor i en ældre ejendom. Vi har brugt rigtig mange ressourcer på at udbrede kendskabet til løsningen, så vi glæder os over at få noget igen, fortæller Bo Herløv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079