23948sdkhjf

Bodilsen Totalbyg åbner i Aarhus

Glyngøre-entreprenøren tager konsekvensen af et stigende antal projekter i Aarhus og omegn og etablerer nu kontor i Risskov.
I de 12 år, hvor Morten Stampe har været direktør i Bodilsen Totalbyg A/S, har virksomheden konstant haft opgaver i Aarhus. Efter nogle meget turbulente år for branchen er aktivitetsniveauet støt stigende, og derfor er det på tide at etablere et fast kontor i det østjyske. Det kommer til at ligge i Risskov.

- Vi har aldrig haft så mange henvendelser fra kunder, som vil have noget bygget, og det er større projekter, end vi tidligere er blevet involveret i, fortæller Morten Stampe.

Netop nu arbejder Bodilsen Totalbyg blandt andet på et nyt autismecenter i Tilst og et boligprojekt i Viby. Desuden er nøglen netop afleveret til en ny børnehave og fritidshjem i Ellekjær.

- Vi har altid brugt rådgivere fra Aarhus, og det er det netværk, som nu betyder, at der naturligt kommer flere opgaver til os. Det vil betyde flere arbejdspladser både i Nord- og Midtjylland, og vi har allerede opslået flere stillinger, siger Morten Stampe, som i øvrigt afviser, at han overvejer at flytte hele virksomheden den vej.

- Danmark er ikke ret stort, og vi ligger lige der, hvor vi skal. Så kan vi arbejde både mod syd og nord, som vi altid har gjort. Vi glæder os til flere nye udfordringer i Aarhus.

Bodilsen Totalbyg A/S blev stiftet i 1973 og beskæftiger i dag 80 faste medarbejdere. Virksomheden har hovedsæde og administration i Glyngøre samt et kontor i Hanstholm, hvorfra egne håndværkere bliver sendt ud på de forskellige opgaver i lokalområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093