23948sdkhjf

Solar ændrer i ledelsen

Hugo Dorph er ansat som Commercial Director i Solar-koncernen, der samtidig siger farvel til Corporate Sales and Marketing Director Claudio Christensen.
- Det er med stor tilfredshed, vi kan meddele, at Hugo Dorph med øjeblikkelig virkning er ansat som Commercial Director i Solar A/S og dermed bliver en del af Solars ledelsesgruppe, oplyser Solar i en selskabsmeddelelse.

Jobfunktionen er ny i Solar og inkluderer salg og marketing, product/industry management samt forretningsudvikling.

Hugo Dorph, 49, har efter en lang karriere inden for salg og e-handel hos IBM været administrerende direktør i den danske IT-virksomhed Maconomy indtil, at virksomheden blev solgt til amerikanske Deltek. Herefter har varetaget en succesfuld integration af Maconomy i Deltek og stået i spidsen for en af Delteks divisioner, indtil han og familien besluttede at returnere til Danmark.

Samtidig med Hugo Dorphs tiltrædelse forlader Corporate Sales and Marketing Director, Claudio Christensen, Solar.

Derudover ønsker Solar at styrke sine indkøbsaktiviteter på tværs af datterselskaberne. Vi overdrager derfor det overordnede ansvar for indkøb til Jan Willy Fjellvær, som vil varetage ansvaret sideløbende med sine opgaver som Chief Executive Director i Solar Norge.

Som en konsekvens af disse organisationsændringer fratræder Corporate Market Director Per Andersen sin stilling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109