23948sdkhjf

Klar med tre bud på ny bydel

Tre eksperthold har afleveret deres forslag til en udviklingsplan for Nærheden, en ny bydel i Hedehusene. Præsentationen af de tre bud skyder dialog om udviklingen i gang.
Nærheden, en ny bydel i Hedehusene med op til 10.000 indbyggere der er udset som et forbillede for fremtidens bæredygtige forstad, er rykket et skridt nærmere.

Den 20. maj afleverede de tre udvalgte rådgiverhold - White, Vandkunsten/Cobe og Arkitema - nemlig hver deres forslag til en udviklingsplan for NærHeden.

Forslagene indeholder bud på fysiske planer, etapeplaner og strategier for udviklingen af den nye bydel. Alt sammen skabt af de tre rådgiverhold, der har arbejdet på opgaven siden januar.

Dialogfase skydes i gang
Forslagene bliver først kigget grundigt igennem med henblik på, om de svarer på de programkrav, NærHeden har stillet. Herefter begynder dialogen om de tre holds ideer – og den fase skydes i gang med en åben fernisering i Hedehuset på Hovedgaden den 16. juni kl. 19-21, hvor alle er inviteret til at komme og høre mere om de tre forslag og være med til at fejre, at NærHeden nu er et skridt tættere på.

Efter ferniseringen vil forslagene blive udstillet i Stationsbygningen på Hedehusene Station og på Taastrup Bibliotek. På de to udstillingssteder og på NærHedens hjemmeside bliver der mulighed for at kommentere på forslagene. Alle kommentarer samles sammen og gives videre til den bedømmelseskomité, der skal vurdere, hvilke ideer fra de tre forslag, der skal realiseres. Bedømmelseskomitéen har mulighed for at anbefale en kombination af idéer fra alle tre forslag men kan også pege på ét forslag som bærende for det videre arbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.272