23948sdkhjf

Nordjysk el-firma er gået konkurs

20 ansatte i El-firmaet Verner Ranum A/S har mistet deres arbejde.
Efter mere end 60 år er det slut med El-firmaet Verner Ranum, Fjerritslev. Det blev tirsdag erklæret konkurs ved Skifteretten i Hjørring. 20 ansatte mister deres arbejde. Det var bankforbindelsen, Jutlander Bank, der indgav konkursbegæringen efter længere tids økonomiske problemer i el-virksomheden.

- Der har i et stykke tid været sonderinger mellem virksomhed og bank om mulighederne for at videreføre Verner Ranum, men da de endte forgæves, indgav banken konkursbegæringen i forståelse med virksomheden, siger advokat Casper Nørgaard, som skifteretten har udpeget som kurator i Verner Ranums konkursbo.

Værdier bliver solgt hurtigt
Allerede lørdag er der offentlig fremvisning af aktiverne i boet på virksomhedens adresse i Fjerritslev, og lørdagen efter bliver de solgt til højstbydende på en auktion.
Casper Nørgaard vil ikke gætte på hvor mange penge, der bliver til dem, der har penge til gode hos Verner Ranum.

- Det er for tidligt at komme med en vurdering af dividendeprocenten, siger han.

De samlede krav - minus lønmodtagerkrav - mod konkursboet er ifølge Casper Nørgaard på otte millioner kroner. Langt det største krav kommer fra Jutlander Bank.

Verner Ranums gæld til Sparekassen Himmerland - nu Jutlander Bank - var ved udgangen af 2012 i niveauet seks millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094