23948sdkhjf

Ny professionel tagpap-kvalitet fra Icopal

Tag- og facadevirksomheden Icopal kan nu tilbyde en række nye og forbedrede tagpapprodukter. Den allerede velkendte 500-serie er blevet videreudviklet og fremstår nu med en række nye og interessante fordele.
Produktion af tagpap har traditionelt inkluderet brug af sand. Sand vejer imidlertid forholdsvis meget, og med de senere års stigende fokus på et godt arbejdsmiljø, er vægten af tagpap blevet en stadig vigtigere parameter.

- Vi har derfor videreudviklet vores produkter inden for tagpap og er nu glade for at kunne tilbyde Icopal tagpapruller uden sand, og i en væsentlig lavere vægt. Dette er både under transport og håndtering en stor fordel, lyder meldingen fra produktteknisk chef Klaus Røder fra Icopal.

SYNTAN giver flere fordele
SYNTAN er en tynd akrylcoating, der har den fordel, at der – ud over den lavere vægt – opnås en større vedhæftningsstyrke mellem de enkelte lag i tagpap-dækningen samtidig med, at SYNTAN ikke, som sand, kan opsuge fugt. Desuden elimineres risikoen også for, at der opstår skadelig delaminering og eventuelle dampbuler.

I montagesituationen vil SYNTAN virke som et varmeskjold, der minimerer risikoen for trædemærker i overfladen, hvilket samtidig sikrer et visuelt pænere resultat.

Se og rør den nye tagpap
I dagene den 17.-20. april udstiller Icopal de nye tagpapprodukter på BYG07-messen i Herning Messecenter. Vi har valgt at deltage på messen som en del af specialudstillingen: VillAlive - fremtidshuset på BYG '07.

Kilde: Icopal - www.icopal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094