23948sdkhjf

Murerfirma overtager ansatte fra konkursramt samarbejdspartner

Murermestrene Thomas Hans A/S i Haderslev har ansat fem medarbejdere fra den konkursramte entreprenørvirksomhed Poul Clausen og vil føre dele af aktiviteterne videre.
Da entreprenørvirksomheden Poul Clausen i starten af juni måned valgte at lukke forretningen, stod 18 medarbejdere uden arbejde. Nu har fem af dem allerede fået nyt job hos Murermestrene Thomas Hans A/S i Haderslev. Planen er at videreføre især aktiviteterne inden for haveanlæg og belægningsarbejde. Det oplyser murerfirmaet på sin hjemmeside.

Læs mere: Oksbøl-entreprenør opgiver ævred

- Det var jo ikke lige frem noget, vi havde planlagt med. Men når man får muligheden for at få nogle dygtige og selvstændige medarbejdere, så er det jo dumt ikke at slå til, siger murermester Stig Thomsen.

Flere strenge at spille på
Medarbejderne kender de i forvejen hos Murermestrene Thomas Hans. I mange år har firmaet samarbejdet med Poul Clausen på forskellige projekter, hvor Poul Clausen typisk har stået for netop det haveanlægs- og belægningsarbejde, Murermestrene Thomas Hans nu ønsker at videreføre.

- Vi har været så heldige at kunne ansætte belægnings- og gartnerformand Ejnar Lagoni samt to af hans kolleger. Det betyder, at vi nu vil kunne løse anlægsgartneropgaver, samtidig med at vi får styrket vores kompetencer inden for belægningsarbejde, forklarer Stig Thomsen.

Herudover har Murermestrene Thomas Hans ansat to medarbejdere, der er specialiseret i jord-, kloak- og betonarbejde og har løst mange opgaver i forbindelse med Huscompagniets byggerier.

- Det betyder, at vi kan videreføre aftalen med Huscompagniet, blot i regi af Murermestrene Thomas Hans, og samtidig får vi styrket vores eksisterende jord-, kloak- og betonafdeling, siger Stig Thomsen.

Fordel de kommende år
Murermestrene Thomas Hans forventer, at de ekstra styrker, som de nye medarbejdere bringer med sig, vil give virksomheden en fordel i de kommende år:

- Dels kan vi nu tilbyde hele paletten i forbindelse med nybyggerier, fra skovlen sættes i jorden og til haven skal anlægges, og dels vil vi kunne løfte mange af de opgaver, der kommer i forbindelse med de mange kloaksepareringsprojekter, som kører i de kommende år, siger Stig Thomsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111