23948sdkhjf

STB Byg vinder ombygning af lokal højskole

Byggevirksomheden i Vejle har skrevet kontrakt med Vejle Idrætshøjskole og efterskole på ombygning og opførelse af en ny undervisningsfløj.
STB Byg udfører arbejdet i hovedentreprise, som omfatter nedbrydning af eksisterende bygninger samt opførelse af ny undervisningsfløj på 1.290 m², efterisolering af tag på eksisterende hal samt renovering af fordelingsgange.

Arbejdet har forventet opstart i august 2014.

1. etape af en helhedsplan
GinnerupArkitekter i Horsens, er totalrådgiver på den nye undervisningsfløj, der er 1. etape af en større helhedsplan, der blandt andet omhandler energirenovering af eksisterende bebyggelser. Undervisningsfløjen indeholder klasselokaler, dansestudier, spinninglokale samt testcenter.

I samarbejde med skolerne har GinnerupArkitekter udarbejdet skitserne til en helhedsplan som sikrer en æstetisk sammenhæng, samt optimering af fremtidige investeringer. Bygningen skal fungere som et naturligt bindeled mellem efterskolen og højskolen. Drias Rådgivende Ingeniører er underrådgiver på projektet.

Skolerne ligger i naturskønne omgivelser og fra byggegrunden er der nogle smukke kig ud over landskabet. Udsigten har haft stor indflydelse på udformningen af vinduespartierne, der giver det optimale udkig for de siddende elever.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078