23948sdkhjf

Esbjerg-firma udnævner ny administrerende direktør

Per Madsen overtager direktørposten i Fjelsø Alu Facader A/S efter Bjarne Glargaard. Samtidig bliver Glenn Andersen ny salgsdirektør.
Med udgangen af juni måned overlader Bjarne Glargaard ansvaret som administrerende direktør for Fjelsø Alu Facader til projektleder Per Madsen.

Der er tale om et direktørskifte, der har været planlagt siden virksomhedens opstart i 2012. Bjarne Glargaard er blevet 62 år og ønsker at trappe lidt ned. Han vil fremover koncentrere produktionsplanlægning og montage på Esbjerg-virksomheden.

- De første to år i Esbjerg har været yderst lærerige og spændende for Fjelsø Alu Facader, og min opgave med at etablere virksomheden er nu afsluttet med succes, siger Bjarne Glargaard.

Som ny administrerende direktør skal Per Madsen stå i spidsen for den videre udvikling af virksomheden, hvor han hidtil har arbejdet som projektleder.

- Vi er godt rustet til et marked i vækst. Kunderne er positive, og siden opstarten i 2012 har vi været en del af mange betydelige byggeopgaver i Sydjylland, på Fyn og på Vestsjælland, siger Per Madsen.

Samtidig med direktørskiftet er salgschef Glenn Andersen forfremmet til salgsdirektør.

Fjelsø Alu Facader A/S indgår i Fjelsø-koncernen sammen med søsterselskaberne Fjelsø Entreprise A/S i Aalestrup og Fjelsø Enterprise Kbh. A/S. Samlet beskæftiger disse selskaber cirka 100 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109