23948sdkhjf

El-Con overtager MJ Elektro

Roskilde-virksomheden med 100 medarbejdere skal styrke El-Cons tilstedeværelse på Sjælland.
At MJ Elektro nu tilslutter sig El-Con skal ses som et led i El-Cons strategi om at stå stærkt i Danmarks vækstområder.

- Ved at samle kræfterne opnår El-Con bedre geografisk dækning i det østlige Danmark og står dermed stærkere i forhold til både de sjællandske og landsdækkende kunder. Kunderne vil opleve et styrket El-Con på Sjælland i forhold til blandt andet sikringsopgaver og større projekter, hvor MJ Elektro er rigtig stærke, siger bestyrelsesformand Søren Sørensen.

El-Con har i forvejen en afdeling i Glostrup, og ifølge adm. direktør Lars Juul vil kunderne fremover opleve El-Con som en langt mere aktiv spiller på Sjælland.

- MJ Elektro har de seneste år udviklet sig markant og gør det rigtig godt inden for deres forretningsområder. Deres kundeportefølje tæller en række gode kunder, der nyder godt af det høje tekniske kompetenceniveau, som medarbejderne i MJ Elektro besidder. Alt i alt supplerer vi hinanden fremragende på en lang række områder – lige fra kompetencer og geografisk placering til medarbejdere og virksomhedskultur, siger Lars Juul.

Tidligere ejere bliver afdelingsledere
El-Con har indgået aftale med MJ Elektro om overtagelse med virkning fra 1. juli 2014. Virksomheden vil frem mod årsskiftet blive fuldt integreret i El-Con med de tidligere ejere i MJ Elektro – Palle Jensen og Anders Jensen – som afdelingsledere.

- Som en del af en landsdækkende virksomhed får vores kunder glæde af en langt bredere vifte af kompetencer. Desuden får vi en økonomisk solid ejer i ryggen, der på en helt anden måde kan booste den positive udvikling, som vi selv har sat i gang, forklarer Anders Jensen om baggrunden for beslutningen om at indtræde i El-Con.

MJ Elektro tilfører El-Con 100 medarbejdere, adgang til kunder og samarbejdspartnere samt en innovativ tilgang til markedet, som kan bidrage til at udvikle El-Con i forhold til salg, strategi og ledelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094