23948sdkhjf

Top 10: De største danske byggeprojekter i juni

Odense Musik- og Teaterhus er blandt de største igangsatte byggerier i juni 2014. Læs mere om projektet og se listen over de ti største projekter her.
ODEON – Odense Musik- og Teaterhus
Projekttype: Nybyggeri, anlægsarbejde
Areal: 32.000 m²
Budget: 600 mio. kr.
Stadie: Byggeplads etableres
Byggeperiode: Juni 2014-januar 2017
Adresse: Claus Bergs Gade, Odense
Projektet omfatter opførelse af et Musik- og Teaterhus på ca. 32.000 kvm. Huset skal indeholde skræddersyede lejemål til Odense Kommune på 13.500 kvm. med blandt andet mødefaciliteter, foyer og en stor sal med 1.800 siddepladser. Hertil kommer faciliteter til Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole (SMKS) på ca. 6.150 kvm, et lejemål på ca. 1.000 kvm. til Odense Teater, ca. 900 kvm. butik samt en parkeringskælder på 8.400 kvm. med 243 pladser. Endelig opføres 2.270 kvm. ungdomsboliger.

Udgangspunktet for projektet er et tidligere udarbejdet skitseprojekt. Bygningen sænkes til terræn, så der er niveaufri adgang direkte fra Thomas B. Thriges Gade. Den transparente foyer og gangarealer i Musik- og Teaterhuset udgør en integreret del af byrumsdannelsen. Udearealerne er lagt ind i konkurrencen for byrummet i forbindelse med Thomas B. Thriges Gade, og anlæg af disse er derfor omfattet af dette projekt. Ligeledes skal P-kælder underjordisk forbindes til Thomas B. Thriges Gades P-kælder.

Byggearbejdet udføres i totalentreprise af KPC Herning A/S. Totalrådgivningen varetages af C.F. Møller Danmark A/S og ingeniørrådgivningen af Cowi A/S. Underentrepriserne er omfattet af EU-udbudspligt og er udbudt i begrænset licitation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189