23948sdkhjf

Midtjydsk Totalbyg har 65 millioner i klemme

Danish Crown tilbageholder 65 mio. kr. for byggeriet af et stort kreaturslagteri i Holsted – ifølge Danish Crown på grund af fejl og mangler i totalentreprisen.
I 2012 vandt Midtjydsk Totalbyg (MJT) totalentreprisen på et stort kreaturslagteri i Holsted, som åbnede i foråret. Virksomheden mangler dog fortsat 65 mio. kr. af betalingen og har derfor indledt en voldgiftssag mod Danish Crown. Det skriver Herning Folkeblad.

Hos MJT erkender adm. direktør Bent Moeskjær, at der er mangler i byggeriet, men han betegner disse som ”små og ubetydelige mangler i forhold til det samlede projekt”.

Hos Danish Crown lyder argumentet, at manglerne hindrer optimal drift af slagteriet, og at MJT gentagne gange har overskredet deadlines.

MJT har på grund af sagen ikke i stand til at betale sine kreditorer, men det er lykkedes at indgå en aftale, og ifølge Bent Moeskjær er man rustet til at køre sagen til ende.

- Det er ikke unormalt, at der kommer til at gå et sted mellem et og to år. Det er et enormt handicap, når man har en retssag af den her karakter kørende, samtidig med at man skal tilfredsstille kreditorerne, siger han til avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063