23948sdkhjf

Nye boliger på Odense Havn

IBI Group A/S og Raundahl & Moesby A/S har overtaget knap 27.000 m² byggegrund fra Sjælsøs konkursbo og stikker spaden i jorden allerede til efteråret.
En knap 27.000 m² stor byggegrund i Promenadebyen i Odense har fået ny ejer.

IBI Group A/S og Raundahl & Moesby A/S har i fællesskab overtaget grunden fra Sjælsø Gruppens konkursbo pr. 1. juli. Henover sommeren arbejdes der med udformning og projektering, og byggestart på den første boligblok er berammet til efteråret 2014.

- Vi ser meget frem til at arbejde på dette projekt, som uden tvivl kommer til at bidrage positivt med interessant arkitektur, liv og sammenhæng til det nye spændende område på havnen, siger partner i IBI Group, Finn Birkjær.

Han fremhæver grundens beliggenhed tæt ved stationen, midtbyen og det kommende campusbyggeri som faktorer, der er med til at gøre boligerne uhyre interessante, ikke mindst for studerende.

- Odense er en livlig universitetsby, som i lighed med andre større byer i Danmark har store udfordringer med at kunne huse de mange studerende som tiltrækkes hertil hvert år, da folk i højere grad bliver boende i byen efter endt uddannelse. Derfor tror vi på, at der er et marked for mindre lejligheder her, vurderer Finn Birkjær.

IBI Group og Raundahl & Moesby står som fælles bygherre på projektet, mens sidstnævnte ligeledes varetager totalentreprisen. Raundahl & Moesby har i øvrigt været involveret i byggeriet af de første etaper i Promenadebyen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094